Aivan ihanan joulukalenterin sain kaveriltani (Tuntulta) kun teimme ihan kavereiden kesken joulukalenterivaihdon. Tämä on niin upea. Ja kaiken kukkuraksi tämän voi kiinnittää seinälle! Oikeastaan se on jo kiinnitetty seinälle ja käyn sen edessä aina haaveilemassa seuraavista päivistä. Joku ihmeellinen tahto estää minua avaamasta kaikkia luukkuja nyt heti ;D Ihanaa kun joka päivä saa uusia nukkisjuttuja!

285875.jpg

Harmi että osa noista numeroista on kääntynyt väärinpäin, kun ne on niin hienoja! Mutta en nyt jaksa ottaa uuttakaan kuvaa.. Ja kiitos tästä Tunttu :)

Nukke ja nalle messuilla kävin myös ja siellä oli vaikka mitä ihanaa! Huokailin vain että "Voi ei.. En mä osaa valita" ;) Jotain pientä tuli ostettua ja samalla liityin nukkekotiyhdistykseen.

285890.jpg

Valkoinen "möykky" on ilmakuivattua kinkkua joka on vähän huonosti kuvattu.. Erittäin ihania juttuja kaikki mutta kampela ja nukke ovat ehkä lemppareitani :) Saavat nukkekotini lapset sittenkin joululahjoja kun tuli nukke ostettua tytölle ja yhteiseksi tytölle ja pojalle tuo kelkka :) Ja kiitos Tunttu seurasta :)

Mummolassa käytiin myös kun pikkuveli ja koira oli siellä messujen ajan ja mummo oli taas tehnyt maton ja sitten ryijyn. Kiitos, mummo ovat ihania :)

285903.jpg