Tuli lisättyä tuonne sivut osioon "Vaatteet ja muut tekstiilit" niminen sivu, missä on kuvia mummoni tekemistä nukkekodin asukkaiden vaatteista. Sinne on tulossa kuvia matoista ja muista, kunhan nyt ehdin ja jaksan.

Olin kesällä laivalla ja (suurena nallefanina) ostin sieltä kaksi nallea. Alunperin piti ostaa yksi, mutta nämä veljekset olivat niin hellyyttävät, etten osannut jättää kumpaakaan kauppaan. Kuvasin nämä nallet jonkun luontokirjan sivun edessä, että saisi kivemman taustan :D Vähän tassuja tuli rajattua kuvasta, hups.

229004.jpg

Ja koska minua säälittää pikku nalleparat vailla kotia (lue: koska mikään ei riitä), olen aikomuksissa rakentaa näille veljeksille kodin pahvista. Pahvista siksi, että tästä ei ole tarkoitus tulla mitään suurta projektia. Nallejen koko vähän mietityttää, 1:12 kokoiset tavarat ovat heille aivan liian suuria, en ole varma olisivatko nallet lähempänä 1:16 vai 1:24...

Nallejen tarinaa:

Kapeanaamaisempi (eli vasemman puoleinen) on Einari ja karvanaamaisempi (eli oikean puoleinen) on Rasmus. Veljekset ovat kalastajia ja yleensä he myyvät kalasaaliinsa torilla. Veljekset elelevät kalastusmajassa ja muistelevat äitiään ja isäänsä, jotka nyt ovat purjehtimassa. Einarin ja Rasmuksen vanhemmista kerron joskus myöhemmin, heidän tarinansa kun ei ole vielä täydellisesti valmis. Ja Rasmuksen ja Einarin kavereistakin kerron toiste :)